اسید سولفوریک، اسید کلریدریک، اسید نیتریک، اسید سیتریک  اسید سولفوریک، اسید کلریدریک، اسید نیتریک، اسید سیتریک

i-acidlactic.pdf [حجم: 32.93 کیلوبایت] ( تعداد دانلود: 22)
a-acidlactic.pdf [حجم: 397.81 کیلوبایت] ( تعداد دانلود: 40)

اسید لاکتیک | Lactic acid

اسید لاکتیک | Lactic acid

در رابطه با کسب اطلاعات راجع به قیمت خرید و فروش اسید لاکتیک با ما تماس حاصل فرمایید. 

 اسید لاکتیک

مشخصات محصول اسید لاکتیک :

  • نام شیمیایی : اسید لاکتیک.
  • اسامی مترادف با اسید لاکتیک : لاکتیک اسید ، اسید شیر ، Lactic acid .
  • فرمول شیمیایی : C3H6O3 .
  • گرید محصول : 1. اسید لاکتیک صنعتی 2. اسید لاکتیک آزمایشگاهی. 3. اسید لاکتیک خوراکی
  • شکل ظاهری : اسید لاکتیک یک ترکیب بی رنگ می باشد.

معرفی اسید لاکتیک

اسید آلی بی رنگی است که محلول در آب و اتانول است. این اسید حاصل عمل تخمیر لاکتوز می باشد که در ریشه های ترش شده و فرآورده های تخمیری شیر مثل ماست به وفور وجود دارد. در واقع پروتئین شیر در اثر تولیداین اسید کوآلوگه می گردد. اسید لاکتیک در اثر فعالیت شدید بدنی نیز در ماهیچه ها تولید می شود. لاکتات کلسیم که در واقع نمک محلول در آب اسید لاکتیک است به عنوان منبع کلسیمی مناسبی در رژیم غذایی استفاده می گردد.

اسید لاکتیک از نظر شیمیایی به شکل دو ایزومر راست گرد D و چپ گرد L وجود دارد که فقط نوع چپ گرد آن در متابولیسم حیوانات شرکت دارد.

اسید لاکتیک

تاریخچه اسید لاکتیک :

اسید لاکتیک ( هیدروکسی پروپیونیک اسید ) یک اسید آلی هیدروکسیل دار ضعیف با وزن مولکولی کم است اسید لاکتیک برای اولین بار توسط Scheele شیمیدان سوئدی در سال 1780 از شیر جدا شد. سپس لویی پاستور به بررسی روند تخمیر آن پرداخت و با جداسازی انواع باکتری های لاکتیک، از آنها در تهیه غذاهای تخمیری از شیر، سبزیجات ، غلات و گوشت استفاده کرد و نشان داد که این اسید در برابر فساد میکروبی از غذاها محافظت می کند. اسید لاکتیک برای اولین بار در سال 1881 توسط Charles Avery در آمریکا به صورت تجاری تولید شد. این اسید دارای فعالیت نوری است و دو ایزومر D(-) و L(+) آن شناخته شده است. از آنجا که بدن انسان فاقد آنزیم D لاکتات دهیدروژناز است، مصرف زیاد اسید لاکتیک D(-) و تجمع آن در بدن می تواند مخاطراتی برای سلامتی انسان داشته باشد. به همین دلیل ، وجود اسید لاکتیک در صنایع غذایی و دارویی ، چندان مناسب نیستو WHO برای مصرف آن محدودیت قائل است.

موارد مصرف و کاربرد لاکتیک اسید :

اسید لاکتیک در صنایع مختلف کاربرد دارد :

  1. در صنایع دباغی و پارچه بافی
  2. به عنوان تنظیم کننده ph در صنایع غذایی
  3. به عنوان ماده نگهدارنده در صنایع غذایی
  4. به عنوان طعم دهنده در صنایع غذایی
  5. صنایع شکلات سازی
  6. صنعت غذا و دارو
  7. صنعت رنگرزی پارچه
  8. صنایع ساخت و تولید پلاستیک
  9. صنعت تولید حلال ها
  10. صنعت تولید جوهر و لاک
  11. کارخانجات لبنی

اسید لاکتیک

 

اسید لاکتیک در چه چیزهایی وجود دارد:

موارد استفاده از اسید لاکتیک را می توان به دو دسته کاربرد اسید لاکتیک و مشتقات اصلی آن طبقه بندی کرد که به طور عمده به صنایع غذایی، دارویی و شیمیایی مربوط می شود. در صنایع غذایی از اسید لاکتیک در تولید پنیر ، ماست ، خیار شور ، اسانس ها ، شربت آبلیمو، استخراج آبمیوه ها و سایر فرآورده های غذایی و همچنین از فساد میکروبی غذاهای کنسرو شده و به عنوان افزودنی طبیعی در ایجاد طعم و مزه غذاها استفاده می شود. همچنین ممکن است از آن در تولید سایر اسید های آلی ، اسیدهای آکریلیک، استالدئید و اتانول استفاده شود. جدیدترین کاربرد اسید لاکتیک در ارتباط با تهیه پلاستیک های زیست تجزیه پذیر و از جمله پلی لاکتیک اسیدها استکه در موارد بالینی و ساخت ابزار آلات پزشکی نظیر نخ بخیه ، ابزار آلات پیوندی، داروهای آهسته رهایش کنترل شونده و حشره کش از آن استفاده می شود.

عملکرد اسید لاکتیک : 

عموما تولید اسید لاکتیک با عارضه احساس در کوفتگی بعد از فعالیت شدید در ماهیچه ها مرتبط می باشد. امروزه توجهات زیادی به کاهش تولید اسید لاکتیک به این نحو معطوف گردیده است که متعاقب آن بتوان به مدت طولانی تری بدون ایجاد چنین عارضه ای فعالیت و ورزش شدید نمود. برای درک چگونگی کاهش تشکیل اسید لاکتیک در ماهیچه ها ابتدا بهتر است که چگونگی شکل گیری اسید لاکتیک در ماهیچه ها را بررسی نماییم. در طی اکثر ورزش ها سرعت تنفس افزایش می یابد که در واقع آن نیز به نوبه خود افزایش انتقال اکسیژن به بدن را در پی دارد. در طی ورزش های آئروبیک این اکسیژن افزایش یافته برای تامین انرژی مورد نیاز کافی می باشد. در طی فعالیت های شدید اکسیژن کافی برای مصرف سیستم آئروبیک جهت تولید انرژی وجود ندارد. در این شرایط بدن برای تولید انرژی متابولیسم غیر هوازی را انجام می دهد. این سیستم برای تامین انرژی برای ماهیچه ها در دقایقی از فعالیت شدید بدنی بدون اکسیژن عمل می نماید و نتیجه این خواهد بود که به زودی در ماهیچه ها سوزشی احساس می گردد که شخص مجبور می شود از شدن فعالیتش کاسته و سیستم عملکرد تامین انرژی به سیستم هوازی بر می گردد.
 
 

اسید لاکتیک

 

روش تولید اسید لاکتیک :

در صنایع تخمیری اسید لاکتیک ، از سویه های میکروبی جور تخمیر استفاده می شود که با راندمان بالا می توانند فقط L(+) اسید لاکتیک را تولید کنند از آنجا که تولید ایزومر نوری خالص ، با روش شیمیایی امکان پذیر نیست ، امروزه استفاده از روش های تخمیری در تولید آن افزایش یافته است. به طوری که تولید بیولوژیکی اسید لاکتیک در حدود بیش از نیمی از کل تولید جهان را به خود اختصاص داده است.

اسید لاکتیک

نوع بسته بندی اسید لاکتیک :

اسید لاکتیک موجود در گالن های 25 کیلوگرمی موجود می باشد.

 کاربران گرامی می توانند جهت دانلود مطالب فوق روی لینک زیر کلیک نمایند.

تصویر اسید لاکتیک

مطالب مرتبط :


 


 

تاریخ:20-11-1395, 08:26

نویسنده:admin

آمار بازدید:4589

دسته:اسید ها

مطالب مرتبط:

  • اسید اگزالیک | Oxalic acid
  • اسید باطری | آب اسید
  • اسید فسفریک | Phosphoric acid
  • اسید سیتریک | Citric acid
  • اسید بوریک | Boric acid

  • تگ های مطلب :

    محصولات مرتبط:

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    اسید کلریدریک | Choloridric Acid | HCL

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    اسید باطری | آب اسید

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    اسید نیتریک | Nitric acid

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    اسید فرمیک | Formic acid

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    اسید سولفوریک 35%

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    اسید استیک | Acetic acid

    مقالات مرتبط:

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    تفاوت اسید لاکتیک با لاکتات

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    کاربرد و موارد مصرف اسید لاکتیک

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    همه چیز در مور اسید لاکتیک

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    اسید لاکتیک و ساعدهای متورم در ورزش

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    اسید لاکتیک و تمرینات ورزشی

    اسید لاکتیک | Lactic acid

    قیمت خرید و فروش اسید لاکتیک