اسید سولفوریک، اسید کلریدریک، اسید نیتریک، اسید سیتریک  اسید سولفوریک، اسید کلریدریک، اسید نیتریک، اسید سیتریک

i-abmooqatar.pdf [حجم: 32.93 کیلوبایت] ( تعداد دانلود: 13)
ab-moqatar.pdf [حجم: 229.67 کیلوبایت] ( تعداد دانلود: 44)

آب مقطر | Distilled water

آب مقطر | Distilled water

در رابطه با کسب اطلاعات راجع به قیمت خرید و فروش آب مقطر با ما تماس حاصل فرمایید.

آب مقطر چیست ؟ 

مشخصات محصول آب مقطر :

  • نام شیمیایی : آب مقطر.
  • اسامی مترادف با آب مقطر : آب دیونیزه ، آب مقطر خالص.
  • گرید محصول :  آب مقطر صنعتی.
  • خلوص : آب مقطر خالص.
  • شکل ظاهری : آب زلال شفاف.

معرفی آب مقطر : 

آب مقطر از جمله مهم ترین حلالی است که در صنعت ، آزمایشگاه ، مراکز داروسازی استفاده می شود. آب طبیعی معمولا دارای نمک های محلول است آب معمولا در هنگام عبور از محیط های گوناگون به خصوص محیط های آهکی مقداری از کربنات ها را در خود حل میکند که این کربنات ها همراه یونهایی مثل کلسیم ، منیزیم و ... باعث ایجاد سختی موقت می شود که با جوشاندن از بین می رود. البته یونهای منیزیم و کلسیم و سایر یون های فلزی ایجاد سختی دائم می‌کنند. 
سختی آب باعث رسوب کردن صابون در آب می شود.
به همین دلیلی بهترین آب برای استفاده در صنعت آب بدون یون می باشد اما تهیه آب هزینه های بالایی دارد. بنابراین در اکثر واحد های صنعتی و آزمایشگاهی از آب مقطر استفاده می شود.
آب طبیعی معمولا از دو جز تشکیل شده است :
1. قسمت حلال ( آب )
2. قسمت مواد حل شده ( انواع نمک ها و یون ها) در اثر حرارت آب بخار شده و نمک های موجود در آب باقی می مانند اگر بخار آب را سرد کنیم بخار مجدد به آب تبدیل شده و آب مقطر بدست می آید.
خواص آب مقطر : وجود ناخالصی ها در آب باعص ایجاد رسوب در دستگاه های حرارتی و دیگ بخار می شود و این عمل طول عمر دستگاه را کاهش می دهد. همچنین بخاری که از آب های ناخالص تولید می شود دارای کیفیتی پایین می باشد برای مثال سیلیس همراه بخار خارج شده و در اثر سرد شدن روی توربین رسوب می کند.

 

آب مقطر

 

 

 تاریخچه آب مقطـــــــــــــــر :

تاریخچه استفاده از آب مقطر به 200 سال پس از میلاد مسیح بر می گردد که برای تهیه آب نوشیدنی در زمان های کم آبی و خشکسالی ، از تقطیر آب دریا استفاده می کردند.

نوع دیگری از آب که در آزمایشگاه ها به کار برده می شود ، آب دیونیزه می باشد. تفاوت آب مقطر و آب دیونیزه در درصد خلوص آنها می باشد آب مقطر را به وسیله دستگاه های معمولی آب مقطرگیری تهیه می کنند و این آب توسط شیلنگی از دستگاه خارج می شود و در ظرف استریل جمع آوری می شود و بدین صورت آب مقطری که فاقد املاح نمکی است به دست می آید اما آب دیونیزه درجه خلوص بالاتری نسبت به آب مقطر داردو برای تهیه آن از دستگاه دیونایزر استفاده می کنند.

موارد مصرف و کــــــــــــــــــــاربرد آب مقطر :

1. جهت استفاده های حساس نظير استفاده در کوره های القايی ، کاربردهای شستشو و آبکاری قطعات فلزی ، مصارف داروسازی ، استفاده در آزمايشگاه های طبی ، استفاده در بيمارستان ها ، آندايزينگ آلومينيوم ، استفاده در آزمايشگاه های فنی و خدماتی ، کاربردهای حساس نظامی - صنعتی از قبيل انرژی اتمی ، کاربردهای حساس صنعتی و ...
2. جهت استفاده در سيستم خنک کاری برخی کوره ها ، استفاده در آزمايشگاه های طبی ، انجام واکنش های شيميايي صنعتی ، استفاده در بيمارستان ها ، کاربردهای شستشو و آبکاری قطعات فلزی ، توليد مواد شيميايي که در توليد آنها آب استفاده می شود ، استفاده در آزمايشگاه های فنی ، استفاده در آزمايشگاه های دانشگاه ها ، کاربردهای مختلف صنعتی و ...
3. جهت انجام واکنش های شيميايي صنعتی ، شستشوی قطعات حساس پس از توليد ، استفاده در سيستم خنک کاری ماشين آلات صنعتی که در اثر کار کردن داغ می شود ، توليد مواد شيميايي که در توليد آنها آب استفاده می شود ، استفاده در آزمايشگاه های دانشگاه ها ، کاربردهای غير حساس صنعتی و ...
از جمله مصارف دیگر : 
1. تولید آب اسید 
2. در صنعت طلا سازی

 

آب مقطر

 

روش تولیـــــــــــــــد آب مقطر :

روش های مختلف برای تولید آب مقطر وجود دارد :

  1. جوشاندن و تقطیر کردن
  2. عبور آب از روی رزین
  3. تصفیه به وسیله فیلترهای اسمز معکوس و نانو فیلتر ( از طریق دستگاه )

آب مقطر تولیدی شرکت کیمیا تهران اسید به روش سوم تولید می شود.

  • طرز تهیه و تقطیر آب مقطر :
    1. دیگ را تا سه چهارم حجم آن از آب معمولی (آب جاری یا آب چشمه) پر کنید.
    2. درب دیگ را بسته و لوله پلاستیکی را روی زائده سوپاپ دیگ سوار کنید و آنرا کاملا آب بندی کنید که بخار از آن خارج نشود.
    3. منبع حرارت را روشن کنید (گاز بهترین است).
    4. لوله 150 سانتیمتری پلاستیک را به سر لوله مسی یا استیل وصل کرده و لوله 100 سانتیمتری را نیز به انتهای لوله مارپیچ محکم کنید.
    5. لوله مارپیچ را در سینک ظرفشویی قرار داده و راه خروج آب ظرفشویی را ببندید.
    6. شیر آب را باز کنید تا لوله مارپیچ کاملا زیر آب بماند.
    7. سر خروجی لوله پلاستیک را درون طرف تمیز وارد کرده و با گیره محکم کنید که دستتان آزاد باشد.
    8. با دقت مواظب لوله پلاستیک باشید که پیچ خوردگی یا انسداد نداشته باشد و عمل عرقگیری با اشکال مواجه نشود.
    9. مواظب درجه حرارت دیگ باشید و دایم آنرا کنترل کنید. 
    10. درجه حرارت حدود 95 درجه سانتیگراد

آب مقطر

 بسته بندی آب مقطـــــــــــر :

آب مقطر در گالن های 20 لیتری ، بشکه های 220 لیتری و تانکرهای 1000 لیتری موجود می باشد.

 

آب مقطر

 کاربران گرامی می توانند جهت دانلود مطالب فوق روی لینک زیر کلیک نمایند.

مقاله آب مقطر

 

مطالب مرتبط :

تاریخ:6-05-1395, 09:56

نویسنده:admin

آمار بازدید:10872

دسته:آب مقطر / مواد تولیدی و ترکیبی / مواد آبکاری


تگ های مطلب :
نقل قول
  • admin

  • 23 اردیبهشت 1397 10:14
  • گروه کاربری: مدير کل
  • تاریخ عضویت: 1394/02/08
  • وضعيت: آفلاين
  • 3 خبر
  • 642 نظر
^
با سلام
آب مقطر چه ph دارد؟

محصولات مرتبط:

آب مقطر | Distilled water

آب دیونیزه

مقالات مرتبط:

آب مقطر | Distilled water

آب مقطر1000 لیتری

آب مقطر | Distilled water

آب مقطر دوبار تصفیه

آب مقطر | Distilled water

آب مقطر چیست

آب مقطر | Distilled water

آب چکیده

آب مقطر | Distilled water

موارد مصرف و کاربرد آب مقطر